Verdal Bo og Behandlingssenter

Det er desember. Bygget er innflytningsklart. Og møbler, interiør, gardiner, skinner og lamper til stuer og beboerrom skal endelig komme på plass. Verdal Bo og behandlingssenter er snart klart for å ta imot beboere, pårørende, ansatte og mange fler. Et bygg med behagelige farger, gode materialer og en planløsning som virkelig legger til rette for at alle som kommer hit skal trives i, bo i, jobbe i, leve i. Huskaninen skal også få flytte inn, i en av de grønne lommene midt i bygget. Belyste grønne lommer midt i bygget, omringet av oppholdsrom og spiserom for beboerne.

Vidu

Utenfor Vidu, tidlig en morgen i desember er det kø utenfor inngangen. Det er første mann til mølla. De som kommer først får være med til Verdal. Oppdraget er montering av møbler på Verdal Bo og Behandlingssenter. Sammen med prosjektleder Trine fra Saxvik kontorsenter skal arbeiderne fra Vidu i en uke montere bord, sofaer, stoler og mye mer.

Et godt samarbeid

I et bygg som Verdal Bo og behandlingssenter skal man holde tunga rett i munnen når man skal innrede. Bygget er stort. Rommene er mange. Og alle rom har en møbleringsplan. Alle møblene skal pakkes ut, resirkuleres, monteres og plasseres. En jobb arbeiderne på Vidu mestret til fingerspissene. Et flott samarbeid hvor pågangsmot, positivitet, tillit og godt arbeid preget uken. Å bruke en bedrift som Vidu har vært utelukkende positivt, og et samarbeid Saxvik kontorsenter vil fortsette med i prosjekter fremover.

Et samfunn med mangfold og et rikt næringsliv hvor det er plass til alle er noe vi må etterstrebe. Det er da resultatet blir så bra. Og som en klok mann sa “vi må spille hverandre god”. Og det har vi virkelig fått oppleve i dette prosjektet. I alle ledd. Fra entrepenør til kommunen, fra leverandører til montører og mange mange fler. Det er da det blir gøy. Og det er da vi får et varig og bærekraftig resultat!