Åsen Innkjøpslag driver med salg av varer og tjenester til landbruket og private husholdninger i Åsen og omegn. Les mer om vårt 26 års lange samarbeid fra kopimaskin til nettbutikk!

En innovativ bedrift.

Ikke mange private bedrifter har så mange varer tilgjengelig i sin nettbutikk som Åsen Innkjøpslag. Daglig leder Kristian Saxhaug har jobbet lenge og grundig med nettbutikken og resultatet er en oversiktlig portal med mange produkter. Et digitalt showroom som gir kundene innblikk i hvilke varer de leverer.

Latteren sitter løst når han forteller om en av deres første bestillinger, 10 sepestykker av typen Sunlight Sepe, tydelig en vare som ikke finnes i så mange butikker lenger. Kristian sendte ordren med glede til sørlandet hvor bestillingen kom fra.

Åsen Innkjøpslag har vært kunder av Saxvik kontorsenter siden 1995, den gang kjøpte de kopimaskin. Og få følge reisen til en kunde fra den første kopimaskinen til i dag, med en imponerende nettbutikk, er spennende og imponerende.

Man opparbeider seg et godt arbeidsforhold gjennom 26 år, som er basert på tillit, kunnskap og gjensidig respekt. Det innebærer at man kan si fra hvis noe ikke fungerer som det skal, og det innebærer også at man har tillit som leverandør til å finne nye løsninger som fungerer bedre.

Varme ord om samarbeidet mellom Åsen Innkjøpslag og Saxvik kontorsenter er Kristian tydelig på. “En service og et engasjement som er unikt, og kunnskap og innovative løsninger som gjør arbeidsdagen enklere.”

Til og med markedsansvarlig hos Saxvik kontorsenter henter inspirasjon fra Åsen Innkjøpslag, og hyller markedsføringen deres på facebook! At Åsen Innkjøpslag byr på seg selv, det skal ingen ta fra dem!

En god stemning fyller butikken, med flinke fagfolk som ønsker å yte god service og brenner for den lokale tilhørligheten. Kristian snakker varmt om Åsen, og lever for det lokale samfunnet. Og hva er vel finere enn å delta i det lokale samfunnet, yte service og levere varer for landbruket og private husholdninger, samtidig som man kan sende 10 Sunlight sepestykker til kunder på sørlandet?


Vi på Saxvik kontorsenter takker for et langt og godt samarbeid med Åsen Innkjøpslag SA og ser frem til årene som kommer. Og gratulererer med flott nettbutikk!