Grip muligheten og skaff deg en helt ny plotter fra Canon til en meget fordelaktig pris! Uansett hvilke plotter dere har fra før!!

Innbytte kampanje - uansett hvilke plotter du har fra før, bytt inn i ny Canon plotter! Kampanjen varer ut året 2023.

Lokal service og erfaring av Saxvik kontorsenter

Vår kampanje er spesielt designet for små og mellomstore bedrifter som ønsker å oppgradere sin plotter-teknologi. Med lokale partnere som Saxvik kontorsenter, kan du være trygg på at du får ekspertise og pålitelig service rett rundt hjørnet.


Klar til å bytte? Snakk med oss nå om innbytte!


Ta kontakt med vår gode kollega, Kjell Ingar Hofstad, for å lære mer om vår innbyttekampanje. Han er her for å hjelpe deg med å oppgradere din plotter og få den beste avtalen mulig. Vi vet at teknologien stadig utvikler seg , og det kan være tid for å oppgradere utstyret ditt for en sikker og smart arbeidshverdag.

Ta kontakt med vår gode kollega Kjell Ingar Hofstad. Han er ekspert på våre produkter fra Canon og leverer førsteklasses service.

I tillegg kan vi tilby:

Grafisk tilbud. Skaff deg den beste grafiske printer, med printkvalitet i øverste klasse - dette til en meget fordelaktig pris. Tidsbegrenset tilbudsperiode på PRO-serien.
Forbedret sikkerhet og brukervennlighet – samme enestående utskriftskvalitet

Automatiserte prosesser effektiviserer brukervennligheten og gjør det enkelt å skrive ut med optimal nøyaktighet og sikkerhet. Krystallklart trykk og levende farger garanteres av Canons 8-fargers LUCIA PRO-pigmentblekk som gir imponerende grafikk og plakater.

Ta kontakt HER!


– Kampanjen varer ut året 2023 –


Din lokale forhandler

Vårt team hos Saxvik leverer førsteklasses service og er lokalt forankret. Det betyr at du som kunde alltid har det samme serviceteamet rett rundt hjørnet.


Les om hva bærekraftsansvarlig hos Canon, Andrea Pettersen, skriver om refabrikasjon av produktene deres HER!