Ønsker du å fornye og forbedre utskriftsopplevelsen på din arbeidsplass? Da er det på tide å ta en titt på vår spennende kampanje for innbytte av TM – 300 fra Canon. En enestående mulighet til å oppgradere utstyret ditt til en bedre pris!!

Hvorfor skal du bytte inn den gamle storformaten hos oss?

  • Konkurransedyktige priser: Vi verdsetter våre kunder og ønsker å tilby deg de beste prisene på markedet. Ved å bytte inn din gamle storformat hos oss, vil du få en attraktiv pris på den nye utstyrsoppgraderingen.
  • Effektivitet og produktivitet: Med den nyeste teknologien innenfor storformatutskrift, kan du forbedre effektiviteten og produktiviteten til ditt bruk. Våre nye storformatløsninger gir raskere utskriftshastigheter, bedre bildekvalitet og avanserte funksjoner som vil hjelpe deg med å oppnå best mulig resultat.
  • Miljøvennlighet: Vi bryr oss om miljøet, og ved å bytte inn den gamle storformaten bidrar du til en mer bærekraftig fremtid. Vi tar hånd om resirkuleringen av det gamle utstyret på en ansvarlig måte, slik at du kan være trygg på at det blir håndtert riktig.
  • Omfattende støtte og service: Hos Saxvik Kontorsenter er vi kjent for vår utmerkede kundeservice. Når du bytter inn storformaten din hos oss, vil du dra nytte av vår omfattende støtte og service. Vårt dedikerte team av eksperter vil veilede deg gjennom hele prosessen, fra utstyrsvalg til installasjon og opplæring.