2021 har vært et travelt år hos oss, med spennende prosjekter med gamle og nye kunder.
Ett eksempel er Elvesletta studenthybler på Svalbard som er det største prosjekt i Saxviks historie. Dette ble ferdigstilt våren 2021, og rommer ikke mindre en 219 boenheter.
 
Vi deltok på årets Steinkjer martna, en folkefest med mye trivsel og hygge.  Et flott arrangement i regi av Steinkjer Næringsforum.
Gjennom året har vi også deltatt på flere arrangement gjennom næringsforumet. Å ta del i næringslivet på Steinkjer, utveksle kunnskap og skape gode relasjoner er spennende og nødvendig for at vi skal utvikle oss og være innovative.
 
Vi legger bak oss flere fine prosjekt som går på tvers av maskin og møbel, som Bil1 Din i Skage er et fint eksempel på. Der vi har blant annet levert interaktiv skjerm og møteromsmøbler med mere.
Lensvik skole er også et prosjekt vi er stolt av og tatt del i, her levere vi alt av fastinventar med unntak av kjøkken. Lensvik får nå en moderene og praktisk skole de vil ha glede av i lang tid.
Verdal bo- og behandlingssenter er ett nytt flott bygg, som skal være innflytningsklart i midten av januar. Trine jobber nå med å levere flotte og praktiske møbler som skal glede beboerne der i mange år fremover.
Praktbygget til Saemien Sitje i Snåsa, er vi stolt av å være leverandører for. Her leverer vi møbler, skjermer, nettbutikk og kopi/ print. Et spennende prosjekt som Steinar, Kjell Ingar og Lars er involvert i.
 
Lars og Kjell Ingar har hatt det travelt dette året. Kunder ønsker nettbutikk for sin bedrift og interaktive skjermer med videokonferanseutstyr. Behovet for å være digitalt synlig og kommunisere uten å reise, er en effekt av det siste halvannet året som også vil være like aktuell etter pandemien.
 
Saxvik har også tatt steget videre inn i den digitale verden, og vi har nå vår egen nettbutikk som skal være et digitalt showroom for våre kunder. Sjekk den ut HER!
 
Vi ser frem til et travelt og innholdsrikt 2022 sammen med gamle og nye kunder.
Vi på Saxvik kontorsenter AS ønsker dere en fin høytid!!