KAMPANJEKAMPANJEKAMPANJE


Et godt valg for alle

Ctouch Riva er et trygt valg. Et godt valg til alle typer rom, enten det er møterom, klasserom eller grupperom. Flere og flere skoler velger Ctouch, og det de ofte fremhever er bilde-og lydkvaliteten, solide løsninger, konkurransedyktige løsninger og en svært god garanti!

Da alt er integrert i skjermen, medfører det en mer robust løsning med mindre rom for feil.

Spesialdesignede høyttalere integrert i skjermen gir markedets beste lyd. Leveres med 80W lydsystem fra JBL.

Skjermen egner seg spesielt godt til skoler der man ønsker å baserer undervisningen på en tilkoblet Windows-PC, Mac eller Chromebook/-box, og bruker forlagsressurser, Office 365, G Suite og andre tilsvarende programvarer.

Touchteknologi

En svært godt touchteknologi, med en skjerm som støtter opptil 32 touch punkter og legger til rette for flere brukere samtidig. Skjermen skiller på finger, håndflate og penn og er Windows Ink kompatibel. Dette betyr at man kan skrive med pennen, flytte med fingeren og pusse med håndflaten (uten å må velge verktøy i meny) i applikasjoner som OneNote, Microsoft Whiteboard, Word, Excel og Powerpoint. En touchteknologi som gir raks respons og svært god nøyaktighet.

Eshare

Appen Eshare for trådløs speiling leveres med skjermene. Dette medfører at både elever og lærere kan starte Eshare på sine egne enheter og velge om de vil sende sitt eget skjermbilde til skjermen eller motta fra skjermen.

Ulike enheter kan speiles til skjermen. Støttes av iOS, Android, ChromeOS, MacOS og Windows. Du kan vise inntil 9 enheter på skjermen samtidig, og som lærer har man kontroll på hvilke enheter som kobles til skjerm.

Referanse

Se en av våre kunder som har tatt i bruk Ctouch Riva på møterom HER!

Snakk med Lars Helbostad eller Kjell Ingar Hofstad for et godt tilbud!


KAMPANJE