Kampanjer på IPF skrivere og PRO storformat ut året 2023. Gode tilbud og innbyttedeals. Konkurransedyktige priser.

Ta kontakt for å snakke om smart innbytte og gode tilbud HER

Kampanjen varer ut året 2023.Hvorfor skal du bytte inn den gamle storformaten hos oss?

Konkurransedytkige priser: Vi verdsetter våre kunder og ønsker å tilby deg de beste prisene på markedet. Ved å bytte inn din gamle storformat hos oss, vil du få en attraktiv pris på den nye utstyrsoppgraderingen.

Effektivitet og produktivitet: Med den nyeste teknologien innenfor storformatutskrift, kan du forbedre effektiviteten og produktiviten til ditt bruk. Våre nye storformatutskrift gir raskere utskrifthastigheter, bedre bildekvalitet og avanserte funksjoner som vil hjelpe deg med å oppnå best mulig resultat.

Miljøvennlighet: Vi bryr oss om miljøet, og ved å bytte inn den gamle storformaten bidrar du til en mer bærekaftig fremtid. Vi tar hånd om resirkuleringen av det gamle utstyret på en ansvarlig måte, slik at du kan være trygg på at det blir håndtert riktig.

Omfattende støtte og service: Hos Saxvik får du utmerket kundeservice. Når du bytter inn storformaten din hos oss, vil du dra nytte av vår omfattende støtte og service. Vårt dedikerte team av eksperter vil veilede deg gjennom hele prosessen, fra utstyrsvalg til installasjon og opplæring.