logo

Saxvik kontorsenter AS har i de siste årene hatt et tett samarbeid med flere entreprenører, og har levert fast innredning til både nybygg og rehabiliteringsprosjekter. Dette inkluderer kjøkken, senger, solskjerming og oppbevaring, blant annet. Basert på denne erfaringen har vi opprettet Saxvik Prosjekt AS sommeren 2021, med mål om å styrke vår kompetanse innen prosjektstyring og øke vår satsning på dette markedet. Saxvik Prosjekt AS blir ledet og driftet av Kjell Rune Kokås.

Saxvik kontorsenter AS har vist allsidig erfaring og ekspertise i å levere ulike produkter til ulike typer prosjekter, ved å jobbe nært med entreprenører og levere fast innredning til både nybygg og rehabiliteringsprosjekter. Gjennom opprettelsen av Saxvik Prosjekt AS ønsker vi å bedre koordineringen og administreringen av prosjekter for å sikre effektivitet, kvalitet og kundetilfredshet.

En erfaren leder som Kjell Rune Kokås vil lede og drive Saxvik Prosjekt AS. Som prosjektleder vil Kokås bidra til å organisere prosjekter, sette opp mål og strategier, lede teamet og sikre at prosjektene blir gjennomført i henhold til planen.

Opprettelsen av Saxvik Prosjekt AS og fokuset på prosjektstyring vil ruste Saxvik kontorsenter AS til å håndtere større og mer komplekse prosjekter på en mer effektiv måte. Dette vil bidra til økt suksess i markedet de ønsker å satse på, samtidig som det åpner opp for nye muligheter og fremmer videre vekst og utvikling for selskapet.

Prosjekt Lensvik skole

Saxvik Prosjekt er din pålitelige partner for fast inventar og innredning i nybygg og rehabiliteringsprosjekter. Vi tilbyr skreddersydde løsninger og omfattende tjenester som inkluderer konsulentbistand i Saxvik-systemet og montering etter behov.

Enten du er en entreprenør, byggherre eller prosjekteier, kan vi bistå deg gjennom hele prosessen med å velge riktig inventar og innredning til ditt prosjekt. Vår ekspertise og erfaring gjør oss i stand til å gi råd og veiledning om design, funksjonalitet og materialvalg som passer til dine spesifikke behov og budsjett.

Vi kan også håndtere all montasje av inventar og innredning i prosjektet ditt, slik at du kan være trygg på at arbeidet blir utført av våre erfarne fagfolk i henhold til høye kvalitetsstandarder. Vi er opptatt av å overholde prosjektets tidsrammer og sikre en smidig gjennomføring.

Som konsulenter i Saxvik-systemet kan vi også analysere eksisterende prosjekter for å identifisere muligheter for forbedring og kostnadsbesparelser. Vi kan også bistå nystartede prosjekter med å planlegge og velge riktig inventar og innredning som er tilpasset deres spesifikke behov.

Vi legger stor vekt på kundetilfredshet og er forpliktet til å levere enestående service. Vår kompetanse, pålitelighet og fleksibilitet gjør oss til en pålitelig samarbeidspartner for dine prosjekter.

Kontakt oss i Saxvik Prosjekt for å få profesjonell hjelp med dine behov for fast inventar og innredning, samt konsulenttjenester i Saxvik-systemet. Vi ser frem til å samarbeide med deg og bidra til å gjøre ditt prosjekt til en suksess.

 

Ta kontakt med oss på mail: [email protected]