Kampanje Q1

Vi tilbyr et ekslusivt tilbud på Malmstolen i norskproduserte Heidal ullstoff.

Malmstolen gir unik ergonomi og sittekomfort. Gudbrandsdalen Uldvarefabrik leverer kortreist kvalitets ull. Resultatetet blir en varig og god investering for din arbeidshverdag🫰 Ta kontakt med oss HER eller kom innom showrommet vårt i Bomvegen 13 for prøvesitting, et godt tilbud og en trivelig prat.Malmstolen ønsket sammen med Gudbrandsdalens Uldvarefabrik å skape noe tidløst og holdbart. Samarbeidet ble til med ullstoffet Heidal, for naturlig fokus.

Lisa Helene Smith, Malmstolen

Naturlig fokus

Komfort begynner og slutter med menneskets naturlige og ukunstige tilstand. En følelse som oppstår når vi er avslappet og har det behagelig. Dette kommer ikke alltid naturlig. Gudbrandsdalens Uldvarefabrik har i samarbeid med Malmstolen, valgt ut ullstoffet Heidal for å forbedre menneskets velvære. For et naturlig fokus og en holdbar fremtid.


Kampanje på Malmstolen med Heidal ulltekstil i Q1

Fleksibilitet og overlegen kvalitet

Ullkvaliteten til Heidal fremmer fokus ved hjelp av tekstilens varmeregulering, slitestyrke og dens myke følelse. Samarbeidet mellom en prisvinnende og innovativ tekstilprodusent og ergonomi på sitt beste, Malmstolen, kan vi garantere fleksibilitet og overlegen kvalitet.