LOKAL EKSPERTISE Vår lokale kompetanse og engasjement for kunden er det som skiller oss fra konkurrentene. Vi forstår at hver arbeidsplass har unike behov, og vi er her for å hjelpe deg med å finne de optimale løsningene som passer din virksomhet.

VELG OSS SOM DIN PÅLITELIGE PARTNER Enten du driver et lite eller mellomstort firma, er vi dedikert til å møte dine behov og overgå dine forventninger. Vår lokal kompetanse og engasjement for kunden gjør oss til den ideelle samarbeidspartneren for ledere som ønsker å skape et inspirerende og produktivt arbeidsmiljø.

TA KONTROLL OVER KONTORMILJØET DITT Våre innovative kontormøbler og interiørprodukter er designet for å skape et inspirerende og produktivt arbeidsmiljø. Vårt sortiment inneholder moderne og funksjonelle møbler som gir komfort, ergonomi og gjennomtenkt estetikk til din arbeidsplass.

PROFESJONELL LYD OG BILDE Med vårt utvalg av AV-utstyr kan du sikre at presentasjoner og møter går knirkefritt. Fra projektorer til lydsystemer, tilbyr vi pålitelig og profesjonelt utstyr som imponerer både ansatte og kunder.

EFFEKTIV OG SIKKER DOKUMENTBEHANDLING Våre print og skann løsninger sparer tid, beskytter konfidensialitet, reduserer kostnader og gir mobilitet for ansatte, og er derfor essensielle for organisasjoner som ønsker å opprettholde effektivitet og datasikkerhet. Vi har printere/skannere for alle formater, samt grafiske produkter i samme segment.

ENKLE OG INTEGRERTE BETALINGSLØSNINGER Tilpasning av betalingsløsninger, inkludert valg av kassesystem, betalingsterminaler og nettbutikk, er avgjørende for å sikre en smidig og effektiv transaksjonsprosess.

Våre tjenester tilbyr en problemfri opplevelse med enkle og integrerte betalingsløsninger. Vi sørger for at dine transaksjoner glir sømløst inn i din eksisterende virksomhet, og gir deg full kontroll og effektivitet.

ALT DU TRENGER PÅ ETT STED Utover våre hovedprodukter, tilbyr vi også et bredt utvalg av kontorrekvisita for å holde kontoret ditt i gang. Vi har alt du trenger for å oppnå en effektiv og velutstyrt arbeidsplass.

KVALITETSKAFFE TIL KAFFEPAUSEN I samarbeid med Trøndelag Kaffe sikrer vi våre kunder kvalitetskaffe gjennom hele arbeidsdagen.

UTFORDRINGER

Som en ledende bedrift innen vår bransje, er vi alltid klare til å ta utfordringer på strak arm. Vi forstår viktigheten av å være fleksible og tilpasningsdyktige for å møte de stadig skiftende behovene til våre kunder.

Vårt dedikerte team av eksperter er alltid klare til å møte nye utfordringer og finne innovative løsninger. Vi har lang erfaring i å takle komplekse problemstillinger, og vi er stolte av å kunne tilby en rekke tjenester som kan hjelpe våre kunder med å oppnå suksess.

Så hvis du står overfor en utfordring som virker uoverkommelig, kan du stole på at vi som bedrift vil ta den på strak arm. Vi er klare til å hjelpe deg med å finne den beste løsningen for dine behov, og vi er alltid her for å støtte deg gjennom hele prosessen.

MILJØ

Den 15. juni 2010 ble vi stolt godkjent som Miljøfyrtårn. Hos oss står miljøet i høysetet, og vi legger stor vekt på å velge leverandører som har godkjente miljøsertifikater på sine produkter. Vår forretningsdrift er bygget på miljøtanken som en av grunnsteinene, og vi er fast overbevist om at god miljøstyring er god økonomi. Som bevis på vårt engasjement er vi også medlem av Grønt Punkt Norge. Hos oss kan du være trygg på at vi tar vår rolle i miljøarbeidet på alvor.

Vi tror at alle bedrifter har et ansvar for å bidra til en bærekraftig fremtid, og vi oppfordrer våre kunder og partnere til å gjøre det samme. Sammen kan vi skape en bedre fremtid for planeten vår og de kommende generasjonene.

Vi er stolte av å være en bedrift som tar ansvar for vår miljøpåvirkning, og vi vil fortsette å jobbe for en bærekraftig fremtid. Vi håper at våre kunder og partnere vil støtte oss i dette arbeidet og velge å samarbeide med en bedrift som er opptatt av bærekraft.

KUNNSKAP

I dagens samfunn skapes kunnskap ikke lenger alene, men i samarbeid med andre. Vår bedrift har opparbeidet seg en unik produktkunnskap ved å kombinere jevnlig oppdatering av nyheter med erfaring fra flere år med utvikling.

Vi har levert til både det private næringslivet og det offentlige i mange år, og gjennom dette har vi fått verdifull kontakt og erfaring som har lært oss hva som kreves av oss som leverandør. Dette er kunnskap vi benytter daglig for å gi våre kunder de beste løsningene.

For å holde oss oppdatert, sender vi jevnlig våre medarbeidere på kurs hos våre leverandører. Vi er stolte av vår kunnskap og jobber hardt for å sikre at våre kunder får de beste produktene og tjenestene.

 

SERVICE

Som en salgs- og serviceorganisasjon, er det avgjørende for oss å ha fornøyde kunder. Vi streber kontinuerlig etter å oppfylle kundenes ønsker og gi dem den servicen de forventer. Begrepet "service" brukes ofte og kan omfatte mange ulike faktorer.

For oss handler god service om hvordan hver enkelt kunde oppfatter oss som "problemløsere". Dette er grunnlaget for vår servicefilosofi, og vi tar dette på alvor. Vi er opptatt av å gi våre kunder enestående service og støtte, og vi jobber hardt for å opprettholde vårt rykte som pålitelig og effektiv bedrift. Vi forstår at våre kunders suksess er også vår suksess, og derfor er vi alltid fokusert på å levere de beste resultatene.