Saxvik Kontorsenter er en ledende leverandør av møbler, kopi-og print, kassasystem og bankterminaler. Med vårt dedikerte team på 12 ansatte, er vi stolte av å tilby skreddersydde løsninger som gir kundene våre enestående kontormiljøer, møterom, kantiner, kassesystem og mer.

For å kunne gi enda bedre service har vi organisert oss i to team, henholdsvis møbel- og maskinavdelingen. Dette har gitt oss en dypere fagkompetanse som kommer kundene våre til gode. Uansett hva slags kontorbehov du har, kan vi tilby profesjonell veiledning og hjelp til å finne de beste løsningene for deg.

UTFORDRINGER

Som en ledende bedrift innen vår bransje, er vi alltid klare til å ta utfordringer på strak arm. Vi forstår viktigheten av å være fleksible og tilpasningsdyktige for å møte de stadig skiftende behovene til våre kunder.

Vårt dedikerte team av eksperter er alltid klare til å møte nye utfordringer og finne innovative løsninger. Vi har lang erfaring i å takle komplekse problemstillinger, og vi er stolte av å kunne tilby en rekke tjenester som kan hjelpe våre kunder med å oppnå suksess.

Så hvis du står overfor en utfordring som virker uoverkommelig, kan du stole på at vi som bedrift vil ta den på strak arm. Vi er klare til å hjelpe deg med å finne den beste løsningen for dine behov, og vi er alltid her for å støtte deg gjennom hele prosessen.

MILJØ

Den 15. juni 2010 ble vi stolt godkjent som Miljøfyrtårn. Hos oss står miljøet i høysetet, og vi legger stor vekt på å velge leverandører som har godkjente miljøsertifikater på sine produkter. Vår forretningsdrift er bygget på miljøtanken som en av grunnsteinene, og vi er fast overbevist om at god miljøstyring er god økonomi. Som bevis på vårt engasjement er vi også medlem av Grønt Punkt Norge. Hos oss kan du være trygg på at vi tar vår rolle i miljøarbeidet på alvor.

Vi tror at alle bedrifter har et ansvar for å bidra til en bærekraftig fremtid, og vi oppfordrer våre kunder og partnere til å gjøre det samme. Sammen kan vi skape en bedre fremtid for planeten vår og de kommende generasjonene.

Vi er stolte av å være en bedrift som tar ansvar for vår miljøpåvirkning, og vi vil fortsette å jobbe for en bærekraftig fremtid. Vi håper at våre kunder og partnere vil støtte oss i dette arbeidet og velge å samarbeide med en bedrift som er opptatt av bærekraft.

KUNNSKAP

I dagens samfunn skapes kunnskap ikke lenger alene, men i samarbeid med andre. Vår bedrift har opparbeidet seg en unik produktkunnskap ved å kombinere jevnlig oppdatering av nyheter med erfaring fra flere år med utvikling.

Vi har levert til både det private næringslivet og det offentlige i mange år, og gjennom dette har vi fått verdifull kontakt og erfaring som har lært oss hva som kreves av oss som leverandør. Dette er kunnskap vi benytter daglig for å gi våre kunder de beste løsningene.

For å holde oss oppdatert, sender vi jevnlig våre medarbeidere på kurs hos våre leverandører. Vi er stolte av vår kunnskap og jobber hardt for å sikre at våre kunder får de beste produktene og tjenestene.

 

SERVICE

Som en salgs- og serviceorganisasjon, er det avgjørende for oss å ha fornøyde kunder. Vi streber kontinuerlig etter å oppfylle kundenes ønsker og gi dem den servicen de forventer. Begrepet "service" brukes ofte og kan omfatte mange ulike faktorer.

For oss handler god service om hvordan hver enkelt kunde oppfatter oss som "problemløsere". Dette er grunnlaget for vår servicefilosofi, og vi tar dette på alvor. Vi er opptatt av å gi våre kunder enestående service og støtte, og vi jobber hardt for å opprettholde vårt rykte som pålitelig og effektiv bedrift. Vi forstår at våre kunders suksess er også vår suksess, og derfor er vi alltid fokusert på å levere de beste resultatene.