Interiør- og teknologi messe hos Saxvik

Bli med på årets messe hos Saxvik. Våre leverandører viser frem nyheter, og vi ønsker velkommen til en dag med ny kunnskap, mingling og en matbit. Velkommen!

Les mer...

Selger til Saxvik kontorsenter AS

Vi er på jakt etter nysgjerrige og modige personer som deg – noen som sørger for at Saxvik Kontorsenter as går foran og leder an i en verden i stadig forandring.

Les mer...

En USEDVANLIG VIKTIG dag

Alle må spørre seg; hva kan vi faktisk gjøre i vår arbeidshverdag for å gjøre en varig forskjell?

Se vårt første redesignede kontormiljø i samarbeid med VIDU.

Les mer...

Saxvik kontorsenter AS 70 år!

Gode kunderelasjoner og samarbeid er opparbeidet gjennom 70 år. Vi sitter igjen med stolthet og takknemlighet. Og mye kunnskap.

Les mer...

Julehilsen 2023

Igjen er vi så heldig at vi kan si at vi har hatt et travelt år. Med nyoppussede lokaler har vi stolt tatt imot kunder i Bomvegen 13, og vi har hatt flere store og små prosjekt med nye og gamle kunder.

Les mer...

VIDU OG SAXVIK TAR GREP I NYTT SAMARBEID.

Les mer om vårt samarbeid med VIDU og Steinkjer Vgs og vinn vår første redesign.

Les mer...

Skap muligheter og fellesskap gjennom menneskelige møter

I en stadig mer digitalisert verden er det viktig å huske verdien av det personlige møte. Se mer fra vårt årlige grillevent med næringslivet nord i Trøndelag.

Les mer...

Matnyttig dag sammen med oss!

Årets grill lunsj er rett rundt hjørnet. Ulf RIsnes kommer. Kommer du?

Les mer...

Verdens miljødag 2023

Som miljøfyrtårn er vi svært opptatt av at våre leverandører gjør gjennomtenkte og riktig valg i alle ledd i kjeden. Kinnarps har hatt dette som visjon helt fra deres begynnelse i 1942.

Les mer...

“Teknologiens samspill med innredning – hvordan møterom kan tilpasses fremtidens arbeidsplass”

En god kombinasjon av teknologi og innredning kan også øke samarbeidet og kommunikasjonen mellom ansatte. For eksempel kan et åpent arbeidsmiljø gjøre det lettere å kommunisere og samarbeide, mens teknologi som videokonferanse eller samarbeidsplattformer kan gjøre det mulig for ansatte å samarbeide effektivt selv om de jobber fra forskjellige steder.

Les mer...