Gjenbruk av multifunksjonsmaksiner

Vi ønsker kontakt med bedrifter som vil leie/kjøpe velholdte, brukte maskiner. Med dette bidrarvi med å bedre utnyttingen av brukt, elektronisk utstyr. Bra for bedriften. Bra for miljøet.

Vi tilbyr pent brukte maskiner med ulike alternativer for tilleggsutstyr som passer dine behov. I tillegg inkluderer vårt tilbud “print som en tjeneste” med alt du trenger for en problemfri opplevelse. Enten du trenger kort- eller langtidsleie, har vi fleksible alternativer for deg.

Trenger du en multifunksjonsmaskin i A4- eller A3-størrelse?


Er dette noe for din bedrift?


Norge er på forbrukstoppen i verden innen elektronikk. Ved å leie og kjøpe brukt er vi med å snu denne utviklingen. Er du med?

Miljøfyrtårn

Saxvik kontorsenter AS er stolt av å være et Miljøfyrtårn-sertifisert selskap siden 2008. Vi er forpliktet til å ha et grønt fokus i alle ledd, inkludert sikre og miljøvennlige produkter, reduksjon av CO2-utslipp og drivstofforbruk, samt begrense miljøforbruket. Vi er glade for å ha blitt godkjent som Miljøfyrtårn på nytt, og vi ser frem til å fortsette å forbedre oss og jobbe mot nye mål i fremtiden!

Vårt engasjement for miljøet inkluderer tiltak som å redusere energiforbruket, forbedre avfallshåndteringen og fremme bærekraftig transport. Vi velger også nøye produkter og tjenester fra leverandører som deler vår miljøbevissthet. Som en ansvarlig bedrift er vi opptatt av å minimere vår miljøpåvirkning og bidra til en bærekraftig fremtid.

Vi verdsetter også våre ansatte og deres arbeidsmiljø. Vi sørger for at våre ansatte har trygge arbeidsoppgaver, muligheter for å fullføre oppgavene sine og regelmessig tilbakemelding på deres arbeid. Vi er opptatt av mangfold og inkludering i vår arbeidsstyrke, og jobber for å skape et inkluderende og respektfullt arbeidsmiljø for alle.

Som et Miljøfyrtårn-sertifisert selskap er vi stolte av vår innsats for å redusere vår miljøpåvirkning og skape et godt arbeidsmiljø. Vi er takknemlige for støtten fra våre kunder, ansatte og samfunnet rundt oss. Vi forplikter oss til å fortsette å være en ledende aktør innen miljøvennlige forretningspraksiser og jobbe for en mer bærekraftig fremtid.

 


Saxvik kontorsenter AS har vært stolt miljøfyrtårn siden 2008.