Reduserer elektronisk avfall – Miljøvennlig gjenbruk av kopi- og print maskin hos T-Rør

Som lokal bedrift, har T-rør tatt et bevisst valg å både handle lokalt og brukt. Ved å velge gjenbruk av kopi-og print viser T-rør vei for andre bedrifter som ønsker å redusere sitt miljøavtrykk og samtidig spare penger.

Les mer...

Frosta Brygge – Lokalt tilpasset kasseløsning hos en perle ved kysten

Frosta Brygge valgte Saxviks kassesystem! Smidig implementering og langsiktig levedyktighet i restaurantbransjen.

Les mer...

Nyoppussede Dampsaga Bad: Kombinasjonen av funksjonalitet og eleganse

Ved å velge Saxvik som møbelleverandør har Dampsaga Bad tatt et lokalt, smart valg. De kan være stolte av resultatet og vi er sikre på at de besøkende vil sette pris på opplevelsen de får på dette flotte badelandet. Velkommen inn!

Les mer...

E-nor Installasjon AS med nye lokaler

Bli med inn i Enor sine nye lokaler på Verdal. Med møterom, cellekontor og en skofri arbeidshverdag!

Les mer...

Trøndelag Storkjøkkensenter AS

Med lokal kompetanse får vi til mye! Med oppfriskende stolthet over nye lokaler har Trøndelag Storkjøkkensenter AS flyttet inn.

Les mer...

Saemien Sijte

“Det finnes ikke maken til Saemien Sijte” Adressaavisen juni 2022

Saxvik er totalleverandør for Saemien Sijte, og viser bredden av hva vi kan levere på et prosjekt.

Les mer...

En smak av Lierne

Med gull i sekken for sin Foodtruck, er LiVERTEN klar for en turnesommer i Trøndelag. Vi tok en prat med de om dere digitale reise sammen med Saxvik og hva dette betyr for deres bedrift.

Les mer...

Snåsa Hotell

Et flott eksempel på et oppgradert, moderne konferanserom med en kombinasjon av gjenbruk, interaktiv skjerm og Logitech Conferense group.

Les mer...

Åsen Innkjøpslag SA

Åsen Innkjøpslag driver med salg av varer og tjenester til landbruket og private husholdninger i Åsen og omegn. Les mer om vårt 26 års lange samarbeid fra kopimaskin til nettbutikk! En innovativ bedrift. Ikke mange private bedrifter har så mange varer tilgjengelig i sin nettbutikk som Åsen Innkjøpslag. Daglig leder Kristian Saxhaug har jobbet lenge…

Les mer...

Bil1 Din

En familiebedrift der 3.generasjon har overtatt roret, og skiller seg ut som skandinavias beste brukte bildelforhandler.  Sammen har de en ambisjon om å utgjøre en forskjell i bransjen og ta stort ansvar for miljøriktig håndtering av det Bil1Din får inn. Dette heier vi frem og ønsker lykke til med deres visjon om å gjøre grønt…

Les mer...