Gjev pris

Denne uken var det kick off for Canon Business Norge, der Saxvik kontorsenter AS var nominert både til årest selger og årets forhandler. Vi er svært stolt over at vår kollega Kjell Ingar Hofstad vant prisen for årets selger 2021. En gjev pris fra en stor, anerkjent og internasjonal leverandør. Og når vi gjentatte ganger har hørt Anita Østby fra Steinkjer Næringsforum si at Steinkjer er et næringsliv i verdensklasse, kan vi ikke si oss mer enig.  Å få ta del i, bidra og utmerke seg for et stort internasjonalt merke som Canon gjør oss både stolt og ydmyk.

ÅRETS SELGER 2021

Stayer evne

“Først og fremst gratulerer så mye med utmerkelsen som årets selger. Jeg lar meg både beundre og inspirere av Kjell Ingars stayer evne, og alltid på nytt markere seg igjen. Det er jo mange å velge i når Petter & Co skal kåre årets selger. Det er også en passende anledning å si at jeg ikke bare er fornøyd med de resultatmessige bidragene han har, men måten han fremstår som Canon ambassadør og representant på, gjør at vi er heldig som har han på laget. Igjen, gratulerer så mye med utmerkelsen og samarbeidet i 2021.”

Erik Mikalsen, Adm. Direktør i Canon

NOMINERT TIL ÅRETS PARTNER

Evnen til fornyelse og utvikling

“Saxvik er for Canon en Partner som år etter år gjenskaper sterke resultater, og gir gjennom sin ledende posisjon i regionen Canon mange muligheter for vekst. Saxvik er også en partner som har vist evne til fornyelse og utvikling, og har vist evne til hjelpe sine kunder med effektivisering innen digitalsering og sikkerhet rundt dokument- og informasjonsflyt. For oss var det ingen overraskelse at Saxvik i 2021 har fremstått som en av våre Partnere med sterke resultater.”

Erik Mikalsen, Adm. Direktør i Canon

Tusen takk for et godt samarbeid i 2021, og takk for anerkjennelsen. Vi ser frem til et spennende nytt år sammen med Canon og våre fantastisk kunder. Og igjen, gratulerer til Kjell Ingar Hofstad som årets selger!!