Kjell Ingar har gått tre år på handelsskole, og har jobbet innen salg i forskjellige bransjer tidligere. Han startet i Saxvik i 1998, som ansvarlig for salg av Canon kopi- og printløsninger. Han har flere ganger blitt kåret til årets selger i Canon og vært en stor bidragsyter for at Saxvik flere ganger er kåret til årets forhandler i Norge. Han har også inngått flere store avtaler med Steinkjer, Osen og Frosta kommune, Grong Sparebank, Byggmakker Nord med flere. Hos Canon sitter vi i dag som en av de største partnerne og er i ledergruppen sammen med sju andre forhandlere, noe Kjell Ingar har vært en stor bidragsyter til. I de siste årene har han også jobbet en del med skjermløsninger ut mot kunden.

Kjell Ingar har lang fartstid i Saxvik og sitter med mye kompetanse som skaper resultater og fornøyde kunder. Han fremstår som en tøff type, men er myk som smør. Kjapp i replikken og humoren høres og settes pris på blant kollegaene.

På fritiden er han å finne i båten på Snåsavatnet, og han er en sosial type som er glad i å være med folk i alle aldre. Han er glad i å snekkere, lage god mat og være med familien.

8256977b-9a2e-497f-983f-145603bf4e35