“Vi er svært fornøyde med det gode og konstruktive samarbeidet mellom oss, prosjektleder Torgeir Bruun Svendsen og interiørarkitekt Linn Gundersen i forbindelse med Saxviks leveranse til Aker Solutions’ Ankomsthall. Samarbeidet har vært preget av effektiv kommunikasjon og felles målsettinger, noe som har resultert i et prosjekt av høy kvalitet.”

Trond Guin, teamleder Møbel hos Saxvik


Ankomstssenter hos Aker Solutions som setter standarden for velkomst og effektivitet

Aker Solutions Ankomstssenter i Verdal – et inviterende velkomstområde skapt i samarbeid med Saxvik! Ankomstsenteret gir nye ansatte og innleide en varm velkomst og alt nødvendig utstyr og informasjon før oppstart.

Med moderne fasiliteter, inkludert ventesone, kontorer, møterom og auditorium, har Saxvik skapt et funksjonelt miljø for en smidig integrering i Aker Solutions. Ankomstssenteret er det ideelle stedet der nyankomne får en førsteklasses innføring og blir rustet for en suksessfull start hos Aker Solutions.

Saxvik er stolte av å ha bidratt til å skape en innbydende atmosfære som legger grunnlaget for en positiv og produktiv arbeidsopplevelse. Velkommen til Ankomstsenteret.