Med fokus på funksjonalitet og eleganse har Saxvik levert møbler av høy kvalitet som perfekt komplementerer det nyoppussede Dampsaga Bad. Vår leveranse har bidratt til å skape et bad med et oppdatert utseende og en behagelig atmosfære.

Dampsaga Bad & Gym er et av Norges største og beste badeland og ligger like ved E6 i Steinkjer. Bassenger, sklier, trimrom og velværeavdeling finner du hos Steinkjers badeland.


Vi har hatt gleden av å samarbeide med Saxvik, og opplevelsen har vært svært positiv. Underveis i prosessen har kommunikasjonen vært utmerket, og samarbeidet har vært preget av god dialog og oppfølging. Dette har bidratt til en effektiv og problemfri gjennomføring av prosjektet.

Mette Gundersen, Enhetsleder ved Dampsaga Bad

Resultatet av samarbeidet med Saxvik er vi svært fornøyde med. Saxvik har levert gode forslag til løsninger som har møtt våre behov og forventninger på en imponerende måte. I tillegg har de vært rask med tilbakemeldinger og sikret en høy kvalitet på leveransen.

Mette Gundersen, Enhetsleder ved Dampsaga Bad

Med en profesjonell og imøtekommende holding hos Saxvik som både har vært trivelig og serviceinnstilt, har dette bidratt til en positiv atmosfære i samarbeidet. En spesiell styrke har vært deres evne til rask oppfølging og løsning av eventuelle utfordringer. Da det oppstod en forsinkelse fra leverandør, var Saxvik rask med å håndtere situasjonen og sørge for at prosjektet kom tilbake på rett spor.

Mette Gundersen, Enhetsleder ved Dampsaga Bad

Vi er svært fornøyde med samarbeidet med Saxvik, og vi vil gjerne fremheve deres evne til å levere gode løsninger, effektiv kommunikasjon og en utmerket servicestandard.

Mette Gundersen, Enhetsleder ved Dampsaga Bad

Med fokus på møbelkvalitet, funksjonalitet og design har vi skapt en innredning som både er praktisk og tiltalende. Det har vært en glede å se hvordan møblene bidrar til å løfte Dampsaga Bad til nye høyder når det gjelder varig og elegant møblering.

Ved å velge Saxvik som møbelleverandør har Dampsaga Bad tatt et lokalt, smart valg. De kan være stolte av resultatet og vi er sikre på at de besøkende vil sette pris på opplevelsen de får på dette flotte badelandet.

Vi takker for det gode samarbeidet og gleder oss til å ta en dukkert.

Møbler levert av Saxvik på Dampsaga Bad, nydelige sofaer i ventesone utenfor spaavdelingen i 2.etasje.