Elman har vært en verdifull og lojal kunde hos oss i mange år. Samarbeidet med dem har alltid vært smidig og profesjonelt, spesielt takket være den ryddige kommunikasjonen med Damir. Vi er stolte av å kunne levere en ny kopi- og printløsning til Elman, inkludert en skreddersydd serviceavtale som sikrer optimal ytelse og støtte. Vi setter stor pris på tilliten de har vist oss, og ser frem til å fortsette å imøtekomme deres behov med pålitelige løsninger og service av høy kvalitet.

Kjell Ingar Hofstad, konsulent for kopi -og print løsninger hos Saxvik.Lokal leverandør


I en tid preget av globalisering og digitalisering, er det lett å glemme den enorme verdien som ligger i å handle lokalt og integrere sine behov hos en enkelt forhandler. Elman har forstått denne viktigheten og har tatt det avgjørende steget med å støtte sitt lokale næringsliv og dra nytte av de mange fordelene som følger med det.

Å handle lokalt støtter ikke bare det lokale økonomiske nettverket, men det styrker også båndene i samfunnet og bidrar til vekst og trivsel på hjemmebane. Gjennom å velge en lokal leverandør som Saxvik, har Elman ikke bare investert i produkter og tjenester, men også i sitt eget nærmiljø. Denne beslutningen legger grunnlaget for et bærekraftig samfunn der bedrifter og innbyggere vokser sammen.

Videre har Elman valgt en helhetlig tilnærming ved å integrere sine behov hos en enkelt forhandler. Ved å benytte seg av både møbler og maskiner fra Saxvik, har de sikret seg ikke bare praktisk effektivitet, men også en sømløs opplevelse av support og service. Når alt kommer fra én pålitelig kilde, blir det enklere å administrere og opprettholde. Samtidig gir det en trygghet i å vite at det er én dedikert partner å henvende seg til ved behov.

Saxvik er stolt over å støtte Elman i deres valg om å handle lokalt og samtidig tilby en omfattende pakke av produkter og tjenester. Gjennom leveransen av kopi- og printløsninger, skjermsøyle og møbler har vi vært med på å forme et arbeidsmiljø som ikke bare er funksjonelt og effektivt, men også forankret i lokale verdier og samarbeid. Dette er et eksempel på hvordan samarbeid mellom lokale bedrifter kan skape en positiv innvirkning som strekker seg langt utenfor kontorenes vegger.


“Vi har hatt et godt samarbeid med Saxvik gjennom hele prosessen med å oppgradere vårt arbeidsmiljø. Samarbeidet og kommunikasjonen er svært profesjonell og effektiv. Vi valgte Saxvik på grunn av den imponerende kvaliteten på produktene deres og det brede utvalget som var tilgjengelig.

Vi er svært tilfreds med servicen vi mottar, og vi setter pris på den hyggelige og profesjonelle tilnærmingen til Saxvik sine selgere og ansatte. Vi vil gjerne fremheve den gode kvaliteten på produktene, samt den gjennomgående gode servicen. Vårt samarbeid med Saxvik er svært positivt, og vi ser frem til å fortsette samarbeidet med dem i fremtiden.”

Damir Momic, daglig leder hos Elman avd. Steinkjer

“Det har vært en glede å samarbeide med Elman på dette prosjektet. De har en tydelig profil som gjenspeiler seg i hvert hjørne av deres lokaler.

Elman er kjent for sin fremragende service. Å se hvordan de prioriterer kundetilfredshet og kvalitet i alt de gjør, er inspirerende for oss. Samarbeidet med Elman har vært en påminnelse om viktigheten av dedikasjon til både produktkvalitet og kundeservice.”

Steinar Bjørgan, møbelkonsulent hos Saxvik.

Vi takker for tilliten og ser frem til videre samarbeid med Elman. Vi heier på lokal handel!!