Kontorplass på cellekontor med fargetoner som er i stil med bedriftens logo. Naturlig tre på bordplate. Blå kontorstol

Med nøye utvalgte kontorstoler og skrivebord i E-nors cellekontorer, har vi sikret at hver arbeidstaker kan oppleve komfort gjennom hele arbeidsdagen. I møterommene har vi satt sammen møbler som fremmer samarbeid, samtidig som de skaper et innbydende og profesjonelt miljø.

E-nor’s signaturfarge, den distinkte blåtonen, er ikke bare en logo – den er en del av virksomhetens sjel. Ved å implementere denne fargen i interiøret har vi skapt en sømløs sammenheng mellom E-nors visuelle identitet og deres fysiske arbeidsområde. Dette gjør ikke bare området gjenkjennelig, men også behagelig og beroligende for alle som trår inn.


Saxviks mange års erfaring og dype produktkunnskap gir oss full tillit til valget vi har tatt. Servicen de leverer er førsteklasses – med bare et enkelt anrop kommer de til oss for oppfølging. De tar seg av montering og forlater ikke stedet før vi er helt fornøyde.

Kent Andre Nilsen, Prosjektleder Telecom ved E-nor Installasjon AS

Vi vil spesielt fremheve Steinar Bjørgan for den fantastiske servicen han leverer. Hans dedikasjon og oppfølging er veldig bra. Med Saxvik som støttespiller har vi funnet den ideelle partneren som tar seg av våre behov.

Kent Andre Nilsen, Prosjektleder Telecom ved E-nor Installasjon AS

Samarbeidet med Saxvik har vært en fornøyelse fra start til slutt. De er vår pålitelige partner for kontormøbler og håndterer også våre kopierings- og printbehov. Saxvik tar våre ønsker seriøst og legger alltid ned ekstra innsats. Vi er ekstremt tilfredse med hele prosessen, og de tar nødvendige spørsmål på alvor.

Kent Andre Nilsen, Prosjektleder Telecom ved E-nor Installasjon AS

Kopi- og print løsninger levert av Saxvik kontorsenter. Din foretrukne lokale leverandør.

Vår tjenesteleveranse til E-nor begrenser seg ikke til kontorinnredning. Vi har også vært stolt leverandør av kopi- og printløsninger i 10 år. Denne allsidigheten har tillatt oss å forstå deres behov på en dypere måte og tilpasse våre tjenester til å imøtekomme dem på en helhetlig måte.

Med sterk forankring og strategisk beliggenhet, gir E-nor en umiddelbar nærhet til markedet. Bedriften utfører alt fra enkle installasjoner og servicejobber til tverrfaglige totalprosjekter.

Deres fagfelt og tjenester dekker et vidt spekter – fra elektro til tele og data.

e-nor.no

Vi takker for tilliten og ser frem til videre samarbeid!

Logoen til Enor Installasjon AS

Ansatte hos Saxvik kontorsenter utarbeider farge og material plan for kundene.

Ønsker du en forhandler med lokal tilhørlighet og førsteklasses service? Ta kontakt med oss for godt samarbeid og merverdi for din bedrift.

Ta kontakt her!


Både Saxvik og E-nor Installasjon AS er sertifisert Miljøfyrtårn