“Et kassasystem som lar deg bli kjent med, samt kommunisere direkte med dine kunder er en av de viktigste nøkkelfunksjonene et restaurantsystem kan ha. Susoft gir oss tilstrekkelig innsikt i våre kunders kjøpsadferd på en slik måte at vi har spart store kostander på både bemanning, råvarer og markedsføring.”

Kent Olav Ferstad, eier av Mintage Sushi

Brukervennlig

Vi tilbyr en komplett løsning for restaurant og bar. Bestill og kjøp ved bordet med en QR-kode. En løsning som er brukervennlig, oversiktlig og gir rask check-out som igjen gjør det enkelt å bestille mer. Data Susoft har hentet inn viser at kundene i gjennomsnitt handler for opp mot 50 kroner mer pr person når de bestiller via QR koder, enn før restauranten tok i bruk QR koder.

Fornøyde kunder

Tilbakemeldingene fra kunder som har tatt i bruk Susoft QR kode melder om betydelig økning i omsetning gjennom å la kundene bestille og betale ved bordet via QR koder og digital meny. Kjøkkensjefen tar imot alle bestillingene på kjøkkenskjerm eller kjøkkenskriver. Graden av feillevering reduseres til et minimum ved bruk av QR koder. Mindre feil gir flere fornøyde kunder og mindre svinn.

Snakk med oss for å kartlegge bedriftens behov, og sammen forberede dere for morgendagen!

Kilde: https://www.susoft.no/home