I regi av Steinkjer Næringsforum ønsker Saxvik kontorsenter velkommen til frokostmøte hos oss i Bomvegen 13. Vi er stolt over vårt nyoppussede lokaler og Anne Berit Lein kommer for å klippe den røde snoren i den offisielle åpningen av nye, gamle lokaler.

Den digitale plattformen

Saxvik vil snakke om sin tilnærming og utvikling på de digitale plattformene, ønsket om å være synlig og tilgjengelig for kunden og samarbeidspartnere og viktigheten av å fremsnakke og profilere hverandre. Hvordan bruke våre sosiale medier for å skape suksess, både for oss, våre samarbeidspartnere og våre kunder.

Trønderservice vil presentere seg for Næringsforumets medlemmer og møbelleverandøren Kinnarps vil snakke om bærekraft i praksis, og hvordan vi i næringslivet kan dra nytte av hverandre i denne sammenhengen.

Et seil over Steinkjer torg

Vi avslutter frokosten med en presentasjon av en idè fra Svein Bjørge:

Et seil over Steinkjer torg vil gi torget en helt ny fleksibilitet som vil øke bruken av torget betydelig, samtidig som det bryter med arkitekturen i resten av kvartalet. Dette er sentrumsutvikling i praksis, og vil binde sammen Rismelen, Samfunnshuset, kirka og det nye Kulturhuset, og bli en betydelig blikkfang for byen, som igjen vil øke attraksjonen av Steinkjer som en fremadvendt by med visjoner for femtida.

Velkommen til en innholdsrik frokost hos Saxvik Kontorsenter AS!

 

Påmelding innen 10.mai ønskes. Meld deg på HER!