Det gode møte

Onsdag var den offisielle åpningen av de nyoppussede lokalene til Saxvik Kontorsenter AS. Alt er helrenovert, samtidig som lageret blir utvidet slik vi kan samle alt i eget bygg. Små og store møterom er rustet med smarte møteromsløsninger og flotte møteromsmøbler for både interaktive og fysiske møter.

For selv om vi har tilvent oss nye vaner med møter på teams og annen kommunikasjon, så er det også godt å møtes. Og det er akkurat det vi ønsker i våre nyoppussede lokaler. Å møtes. Her skal kundene kunne komme for å bli inspirert, læres opp i våre digitale system og slå av en prat over en kopp kaffe.

Møteplass

I regi Steinkjer Næringsforum arrangerte vi frokostmøte og offisiell åpning av nyoppussede lokaler denne uken. Anne Berit Lein klippet den røde snoren og vi fikk nydelig mat levert fra Chef – mathall, spiseri & catering og medlemmene i Steinkjer Næringsforum som hadde tatt turen slo av en prat over en kopp kaffe og frokost før vi satte i gang med programmet.

Inspirerende start på dagen

Vi hadde et innholdsrikt program med presentasjon om Saxvik sin tilnærming til sosiale medier og det lokale næringslivet av markeds – kommunikajons ansvarlig, Hanna Sara B. Venås, Trønderservice var invitert for å presentere seg, vi hadde også storfint besøk av en av våre største leverandører, Kinnarps Norge, som snakket om bærekraft i praksis. Og vi fikk servert en spennende og storslått ide av Svein Bjørge.

Vi på Saxvik kontorsenter AS ønsker velkommen til våre nyoppussede lokaler i Bomvegen 13!

Skranken er produsert av Lium Møbelverksted