Kassesystem på Frosta Brygge for en smidig drift

“I dagens konkurranseutsatte serveringsbransje er effektivitet og kundeservice avgjørende faktor for suksess. Frosta Brygge har oppnådd nettopp dette gjennom implementeringen av våre tilpassede kasseløsninger.”

Lars Helbostad, Teamleder Maskin ved Saxvik kontorsenter


Styrke lokal tilknytning og forbedre brukeropplevelsen

Frosta Brygge ønsket å skape en sømløs og smidig bestillings- og betalingsprosess for deres gjester. Gjennom vårt smarte bestillingssystem og kassesystem kunne de oppnå nettopp dette. Med bordbestilling via QR-kode både inne i restauranten og ute på terrassen, har Frosta Brygge effektivisert og forbedret brukeropplevelsen for sine gjester.


Vi har hatt gleden av å samarbeide med Lars Helbostad og Saxvik gjennom hele prosessen – fra signering av avtalen til full implementering av systemet. Vår opplevelse er uten tvil positiv, og vi er svært fornøyd med både valget av Saxvik og den kontinuerlige oppfølgingen vi har mottatt. Lars har vært en uvurdelig ressurs for oss. Han har levert raske løsninger på spørsmål og utfordringer som oppstod, selv utenom vanlig arbeidstid. Hans ekspertise har også gitt oss verdifulle tips og forslag for å optimalisere systemet.

Zilvinas Ciuzelis, Prosjektkoordinator ved Frosta Brygga

Som en lokal leverandør med et bredt spekter av relevante produkter, inkludert kommende implementeringer som bookingsystem for hotellrom og renhold, tilbød Saxvik konkurransedyktige priser og rask leveringstid. Valget å samarbeide med Saxvik var derfor enkelt for oss.

Zilvinas Ciuzelis, Prosjektkoordinator ved Frosta Brygga

Tilpassede kasseløsninger for mer effektiv drift

Vi forstår at hver eneste bedrift har sine unike behov, og det var derfor vi skreddersydde kasseløsninger som passet perfekt for Frosta Brygge. Vårt kassasystem og betalingsterminaler sikrer rask og problemfri transaksjonsbehandling. I tillegg har Frosta Brygge tatt i bruk våre mobile kasser og bestillingsterminaler, som gjør at de kan betjene gjester hvor som helst på et øyeblikk.


“Våre erfaringer med Saxvik har vært positive. Selv med få henvendelser har vi mottatt rask assistanse, og fjernstyringsmulighetene har gjort problemløsningen effektiv, ofte innen få minutter. Vi ønsker å fremheve den fantastiske støtten vi har mottatt fra Lars. Dialogen og samarbeidet har vært sømløst.

Etter en vellykket sommersesong er vi meget tilfredse med resultatene så langt. Vi har ingen bekymringer, og vi ser fram til å fortsette samarbeidet med Saxvik. Vi har tillit til at våre behov vil bli imøtekommet, og vi ser lyst på fremtiden.”

Zilvinas Ciuzelis, Prosjektkoordinator ved Frosta Brygge


Langsiktig drift

Innføringen av vårt kassasystem har gitt Frosta Brygge muligheten til å tilby en bedre service, samtidig som de har optimalisert deres interne drift.

Ved å investere i våre tilpassede kasseløsninger har Frosta Brygge virkelig klart å skape en inspirerende atmosfære for sine gjester. Med smidige bestillings- og betalingsprosesser kan de fokusere enda mer på å levere førsteklasses mat og service, samtidig som de driver med langsiktig restauranthold.

Vi takker for tilliten og ser frem til videre samarbeid og felles utvikling. Vi ser frem til et nydelig måltid ved vannkanten.