Bli inspirert og se hva vi mener er blant de beste bidragene til dagens skole-Norge ut fra den tilnærmingen vi og våre leverandører tror på; Bærekraftige og fleksible møbler som inspirerer til kreativitet og læring. Se noen av våre spesialpriser og ta kontakt med oss for flere gode priser og tilbud rettet mot skole nå i vår.

KAMPANJE 1.MAI – 30.JUNI

UNDERVISNING 2023

Vi mennesker er ikke skapt for å sitte stille – våre kropper er designet for bevegelse og variasjon. Skolehverdagen utfordrer derfor barn og ungdom med mye stillesittende aktivitet, selv om vi vet at selv små bevegelser øker konsentrasjonen og læring bedre.

Produsenten FLOKK strekker seg til det ytterste for å produsere i et mest mulig lukket kretsløp til enhver tid. Dette gjør de gjennom:

Høy MATERIALGJENBRUK

Optimal ERGONOMI

Visuell GLEDE

Stoler som egner seg godt til skolemiljø. Med og uten hjul. Spesialpriser hos Saxvik våren 2023
Elevstol i en nydelig blå farge. Passer til flere bruksområder på skole.
Barn trenger bevegelse i sin skolehverdag. Saxvik har et stort utvalg av varige stoler. Her med en elev som sitter på en rød Capisco Puls fra Håg. Kommer også med spesialpris.

Som leverandør av skolemøbler må vi ta ansvar ved å utvikle og tilby gjennomtenkte løsninger som fremmer bevegelse, samtidig som de skal være inspirerende og fleksible. Møblering av skoler har mange spennende fasetter. Om skolen er liten eller stor, under rehabilitering eller ny, så er bruksbehovet bredt: undervisningsrom, grupperom, personal- og administrasjonsrom, samt fellesområder. I tillegg har vi barn og ungdom i vekst. Summen av dette gjør møblering av skoler utfordrende, men givende.

Kontakt oss for kampanjetilbud

Vi har flere spesialpriser innen skole i perioden 1.mai – 30.juni. Bruksområder: klasserom, grupperom, personalrom, prosjektrom, bibliotek, fellesområder, pauserom.

Kontakt oss for kampanjetilbud på skjerm

“Perfekt budsjettskjerm for klasserommet” Vi har RIVA D2 fra Scandec og flere skjermer til spesialpris i perioden 1.mai – 31.juli.

Les mer om oss på vår hjemmeside

Hos Saxvik får du en grundig og skreddersydd plan for både teknologi og varig innredning. Vi er opptatt av å tilby kvalitetsløsninger som varer over tid, slik at du kan nyte godt av din investering i lang tid fremover.