Vi kickstarter høsten med vår årlige grill lunsj. Selveste Ulf Risnes kommer å holder en minikonsert for oss og Brød&Circus serverer nydelig grillmat. I tillegg serverer vi matnyttig foredrag med aktuelle tema.

MELD DERE PÅ HER:

Er du medlem av Steinkjer Næringsforum, kan du melde deg på ved å følge lenken under. Foredrag med påfølgende lunsj og minikonsert av Ulf Risnes torsdag 31.august kl. 10.00-12.30

https://steinkjernf.no/liste-hva-skjer-aktivitetskalender?matnyttig-dag-sammen-med-saxvik-10037

Er du en del av næringslivet nord i Trøndelag, kan du melde deg på ved å følge lenken under. Lunsj og minikonsert av Ulf Risnes med påfølgende foredrag torsdag 31.august kl. 11.30-14.00

Grillevent Saxvik

MATNYTTIG FOREDRAG

SIKKERHET – Vår økte bruk av teknologi gjør oss sårbare. Vi setter fokus på hva du kan gjøre for å øke sikkerheten i din virksomhet innen print infrastruktur og dokumentbehandling. Printere har alltid vært en boks som ble satt inn i nettverket og glemt. Nå må vi ta printeren med inn i risikobildet for å sikre endepunktene og din virksomhets sensitive dokumenter. Canon tar deg gjennom de åpenbare sikkerhetsutfordringene som man ser rundt multifunksjons printere og skyprint og vil gi dere innsikt i hva virksomheten kan gjøre for å øke sikkerheten på multifunksjonsmaskinen.

GJENBRUK – Ifølge offisielle tall, så kaster vi nesten 40 000 tonn brukbare kontormøbler i året. Hvordan kan vi bidra til å få disse tallene ned?Hva er mulighetene, og hva er barrierene? Hvordan kan vi gjennomføre gode, varige tiltak uten at det bare blir en gimmick på sosiale medier. Stein Erik Einstad fra Kinnarps har mange års erfaring og jobber i et firma som har jobbet med en klar visjon helt fra begynnelsen av.

FINANSIERINGSLØSNINGER – Lær mer om hvordan leasing kan gi deg økonomisk fleksibilitet og spare deg for kostnader. Stian Hægland fra Nordea kommer for å prate om finansiering og markedet vi nå står ovenfor i 2023. Vi ønsker å gi deg all nødvendig kunnskap slik at du kan gjøre en veloverveid avgjørelse leasing og hvordan det kan gagne deg og din bedrift. Med et finansieringskonsept som til enhver tid kan tilpasses virksomhetens endrende behov, legger vi til rette for en fleksibel investeringsløsning. Ofte kan det være vanskelig å estimere omfanget av hva og hvor mange enheter arbeidsplassen faktisk trenger.