9.mai 2022 åpnet Nav dørene i nye lokaler i sentrum av Verdal. Lokalene er pusset opp og møterom, cellekontor, åpent kontorlandskap, kursrom, spiserom og garderobe er klar for å taes i bruk av ansatte og brukere. Bli med inn å se!

Tilbakemeldingene jeg har fått fra ansatte og prosessen i forkant, så opplever jeg at man er fornøyd med samarbeid og dialog underveis. Vi er veldig fornøyde med fargevalg, design, utforming på møbler og kontorfasiliteter. Mange gir tilbakemelding om at farger og ulikt oppsett på møterom og kontor bidrar til en god arbeidshverdag. Det er god fordeling mellom soner og muligheten til å trekke seg tilbake på fokusrom og møterom gir oss økte tilpasningsmuligheter.

Jeg har opplevd service som god. Fikk erfare dette når dere drev med ettermontering av støypanel og kontakter på kontorplassene.

Alt i alt et godt samarbeid.

Rune Trætli Storvik, avdelingsleder Nav
Møterom i åpent kontorlandskap på Nav Verdal. Møbler levert av Saxvik. Sittestoler i ull, med beige og burgunder fargetoner.


Moodboard for Nav verdal utarbeidet av interiørdesigner på Saxvik. Stemningskart av uttrykk, møbel og farge.

Farge- og materialplanlegging til ditt prosjekt? Ta kontakt HER for å snakke med en av våre interiørdesignere.


Samarbeid mellom fagene

Saxvik kontorsenter AS er totalleverandør på møbel hos Nav Verdal. Her fikk vi også brukt fagkompetansen vi har på huset for å uttarbeide farge- og materialplan med utgangspunkt i grunnlaget fra arkitekt. Med god kommunikasjon og et godt samarbeid mellom fagene, ble resultatet en helhetlig og varig møbleringsplan med fokus på ergonomi som bidrar til en god arbeidsdag for de ansatte.


Snakk med oss om ergonomi og en varig møbleringsplan. Ta kontakt HER


Takk

Dette prosjektet har vært spennende å få ta del i. Både fordi vi vet hvor viktig det er med fokus på god og riktig ergonomi for brukerne av bygget, men også fordi vi erfarer hvilket resultat vi får når vi samarbeider på tvers av fagene. God kommunikasjon mellom kunde, arkitekt og internt gjør resultat helhetlig, og kunnskap om ergonomi, møbel, farge- materialer, akustikk, belysning og romplanlegging gjør bygget til en god plass å være. Over tid.

Takk for oppdraget og godt samarbeid!