En lærling og hans læremestere

I 3 uker har vi hatt gleden av og ha Tom-Andre, elev ved Steinkjer videregående skole, på utplassering hos oss. Opplæring i bedrift er en del av faget Yrkesfaglig fordypning (YFF), og Tom-Andre har i disse ukene gått i fotsporene til Inge og Arnljot. Og det er ingen dumme fotspor og gå i. Med tilsammen 84 år med erfaring og kunnskap innenfor faget, kan vi trygt si at Tom-Andre var i gode hender.

Tom-Andre har vært flink til å ta nye utfordringer og han har jobbet selvstendig og effektivt. Han hadde god kunnskap rundt nettverk, og det fikk han god bruk for i arbeidshverdagen hos Saxvik. Han var også dyktig til å tilegne seg ny kompetanse, noe han fikk utnyttet godt i de forskjellige oppgavene han fikk tildelt gjennom de 3 ukene han var hos oss.

Velkommen tilbake

Tom-Andre er en utrolig trivelig, imøtekommende og hyggelig mann som vi hadde stor glede av og ha i arbeidsmlijøet vårt, både på den faglige delen men også i det sosiale. Vi ønsker han lykke til videre i utdannelsesløpet og ønsker han hjertelig velkommen tilbake en dag 😉


For flere nyheter og referanser, trykk på linkene under: