Ox Steak House er en unik biff- og burgerrestaurant på Steinkjer som fokuserer på kortreist og lokal mat og drikke. Vårt teamleder på maskin, Lars, har gjennomført opplæring i vårt restaurantsystem, inkludert bestilling ved bord og online takeaway. Dette moderne systemet gir kundene en effektiv opplevelse og forbedrer ordreflyten i vår arbeidshverdag.

“Vi valgte Saxvik som leverandør fordi de leverer et tillitsvekkende digitalt system, har gode referanser på service og oppfølging samtidig som de er en lokal leverandør. Vi opplever Saxvik som en god samarbeidspartner. De er serviceinnstilt og har kompetente medarbeidere.”

Magne Melland, daglig leder hos OX Steakhouse

Med muligheter for integrasjon med andre systemer som regnskap og CRM, kan bedriften oppnå en sømløs og effektiv drift.

Lars Helbostad, teamleder på maskin/selger hos Saxvik.

Vårt erfarne team tilbyr omfattende opplæring og påfølgende support for ditt kassasystem. Vi fokuserer på å hjelpe deg med å effektivisere arbeidsprosessene dine, øke produktiviteten og forbedre kundeopplevelsen. Ta kontakt med oss HER for å diskutere dine behov og hvordan vi kan skreddersy en løsning for din virksomhet. Vi ser frem til å samarbeide med deg!


Fordeler med det nye kassasystemet kan inkludere:

Effektiv bestillingsprosess: Ox Steak House kan håndtere bestillinger på en effektiv måte ved å ha et system for bestilling ved bord og online takeaway. Dette kan redusere ventetider for kundene og forbedre ordreflyten i arbeidshverdagen.

Enkel betalingsbehandling: Et moderne kassasystem kan gjøre betalingsprosessen enklere for kunder og ansatte. Det kan støtte ulike betalingsmetoder, som kontant, kort og online betaling, samt delt betaling eller tips.

Bedre lagerbeholdningskontroll: Et kassasystem med integrert lagerstyring kan hjelpe Ox Steak House med å ha bedre oversikt over lagerbeholdningen. Dette kan redusere tap på grunn av overskudd eller mangel på varer, og optimalisere innkjøp og lagerbeholdning.

Rapportering og analyse: Et avansert kassasystem kan generere rapporter og analyser basert på salgsdata, slik at Ox Steak House kan få innsikt i restaurantens prestasjoner og ta informerte beslutninger basert på data.

Brukervennlighet: Et brukervennlig kassasystem kan øke produktiviteten til de ansatte ved å redusere opplæringsbehov og forenkle arbeidsprosesser.

Sjekk ut den smakfulle menyen hos OX Steak House og la deg friste.