Vi valgte Saxvik kontorsenter som leverandør fordi de leverer et tillitsvekkende digitalt system, har gode referanser på service og oppfølging samtidig som de er en lokal leverandør. Vi opplever Saxvik som en god samarbeidspartner. De er serviceinnstilte og har kompetente medarbeidere

Magne Melland, OX Steakhouse

Ox Steak House er en unik biff- og burgerrestaurant på Steinkjer med fokus på kortreist og lokal mat og drikke. I starten på uken var de hos oss på opplæring i nytt restaurantsystem. Teamleder på maskin, Lars, gikk gjennom det nye kassasystemet med bestilling ved bord og online takeaway. Dette er et fremtidsrettet system som gir kunden en god effektivisering og en bedre ordreflyt i arbeidshverdagen.

Senere i uken var Arnljot hos kunden å installerte systemet. Arnljot jobber som servicetekniker hos Saxvik, og er en skikkelig ringrev i faget👌 Som en klok mann sa; Å bli gammel tar sin tid, og det har travle mennesker bare ikke tid til!

Ta kontakt med oss så skreddersyr vi en løsning som effektiviserer deres arbeidshverdag. Vi er med i hele prosessen, fra kursing til påfølgende support!