Miljøvern har blitt viktigere enn noen gang, og bedrifter blir stadig mer bevisste på behovet for å redusere elektronisk avfall. Som en lokal leverandør av kopi- og print, har vi introdusert et spennende initiativ for å fremme gjenbruk og redusere avfall. Ved å tilby brukte print- og kopimaskiner fra Canon, tar vi et skritt videre mot en mer varig og miljøvennlig forretningspraksis.

Kjell Ingar Hofstad, ansvarlig for kopi-og print hos Saxvik.


Kopi- og print med lokalt avtrykk

Som lokal bedrift, har T-Rør tatt et bevisst valg å både handle lokalt og brukt. Ved å velge gjenbruk av kopi-og print viser de vei for andre bedrifter som ønsker å redusere sitt miljøavtrykk og samtidig spare penger.

Dette eksempelet viser at det er fullt mulig å kombinere økonomisk gevinst med miljøbevissthet. Vi håper at flere bedrifter vil la seg inspirere av T-Rør og ta i bruk lignende tiltak for å bidra til en miljømessig, smartere fremtid.

Saxvik tilbyr et utvalg av gjenbrukte kopi- og printløsninger av høy kvalitet, slik at du kan ta det første skrittet mot en mer bærekraftig og lønnsom drift for din bedrift. Samtidig får du alle fordelene ved å handle lokalt. Rask service og personlig support.


Å velge bruktmaskiner fra Saxvik var for oss en bevisst beslutning for å støtte gjenbruk og ivareta miljøet. Dette samsvarer også med våre verdier, som reflekteres i vår ISO-14001 sertifisering.

Håvard Martin Noem, Daglig leder hos T-Rør

Det som virkelig skiller Saxvik fra andre, er deres oppfølging og evne til å holde avtaler. Vi er spesielt fornøyde med den påliteligheten de har vist gjennom samarbeidet.

Håvard Martin Noem, Daglig leder hos T-Rør

Gjenbruk av kopimaskin – En smart løsning for bedrifter

Når du velger å gjenbruke kopi- og printløsninger, tar du et bevisst valg om å redusere miljøavtrykket ditt. Ved å ta i bruk brukt utstyr bidrar du til å redusere produksjonen av nytt elektronisk utstyr. Som igjen reduserer behovet for utvinning av råvarer og energiforbruket knyttet til produksjonen.

Samtidig kan gjenbruk også være økonomisk gunstig for din bedrift. Ved å investere i brukt utstyr fra pålitelige leverandører som Saxvik, kan du oppnå kostnadsbesparelser samtidig som du får kvalitetsutstyr som møter dine behov.

Ved å velge gjenbruk viser du også din bedrifts engasjement for bærekraft og miljøbevissthet. Dette kan bidra til å styrke omdømmet ditt blant kunder, partnere og ansatte, og gi en ekstra konkurransefordel i markedet.


Samarbeidet med Saxvik er veldig bra. Kommunikasjonen har vært ryddig og effektiv gjennom hele prosessen. Vi setter pris på den gode dialogen som gjør samarbeidet både enkelt og behagelig.

Håvard Martin Noem, Daglig leder på T-Rør


Lokalt samarbeid

Vi takker T-Rør for tilliten, og ønsker å understreke viktigheten av å fremme lokal handel. Vi tror på kraften av samarbeidet mellom bedrifter i lokalsamfunnet, og sammen kan vi styrke og fremme veksten av det lokalet næringslivet. Vi ser frem til videre samarbeid, med lokal service og personlig support.