Møbelkonsulent, Steinar Bjørgan hargode ord å si om samarbeidet med Remyra AS. pÅ På bildet jobber han på kontoret hos Saxvik kontorsenter med møbelplan for Remyra AS.

Samarbeidet med Magne Nydal og Reemyra AS har vært preget av en ryddig og god prosess. Kunden hadde klare idéer om hva de ønsket, og dette gjorde hele samarbeidet smidig og effektivt. Den tydelige kommunikasjonen fra kundens side gjorde det enkelt å forstå deres behov og levere løsninger som møtte forventningene.

Steinar Bjørgan, møbelkonsulent hos Saxvik

Smart design for lokaler til utleie

Med fokus på grønntoner og moderne spilevegger, har vi sammen med Reemyra AS skapt en lun atmosfære i både 1. og 2. etasje av deres næringsbygg. Spilene på vegg fungerer ikke bare som estetiske elementer, men integrerer også lydabsorberende teknologi, som gir en behagelig akustisk opplevelse.

Fargepaletten skaper ro, mens slitesterke og diskrete møbler gir mulighet for utleie til ulike aktører over flere år. Den smarte og varige løsningen fra Saxvik Kontorsenter gir Reemyra AS muligheten til å tilby lokaler av høy kvalitet til en rekke leietakere. Et harmonisk og funksjonelt miljø, tilpasset Reemyra AS’ visjon og behov.Det som virkelig utmerket seg for oss, var Saxviks evne til å levere prøver av høy kvalitet. Når vi jobbet med forslagene på innredning og farger, ga teamet oss realistiske tilbakemeldinger om kostnadseffektive alternativer. Dette bidro til å sikre at vi valgte løsninger som ikke bare var estetisk tiltalende, men også kostnadseffektive.

Magne Nydal, daglig leder i Reemyra AS

Vi er svært fornøyde med samarbeidet med Saxvik Kontorsenter AS. Deres profesjonalitet, personlige tilnærming og evne til å tilpasse seg våre behov har gjort dem til en pålitelig partner. Vi anbefaler gjerne Saxvik til andre bedrifter som søker kvalitet, pålitelighet og en positiv samarbeidsopplevelse.

Magne Nydal, daglig leder i Reemyra AS

Vi ønsker å fremheve den utmerkede oppfølgingen vi mottok gjennom hele prosessen. Det var svært verdifullt å ha Steinar Bjørgan fra Saxvik på besøk her på vårt kontor. Den personlige tilnærmingen og engasjementet fra Saxvik-teamet gjorde samarbeidet til en positiv opplevelse. En annen faktor som fortjener ros er leveransetiden. Saxvik Kontorsenter AS holdt løftet om å levere produktene til avtalt tid, og alle elementene vi hadde bestilt, ble levert som planlagt. Dette bidro til å skape trygghet og tillit i samarbeidet.

Magne Nydal, daglig leder i Reemyra AS

Valget av Saxvik som leverandør var enkelt for oss, delvis på grunn av våre tidligere positive erfaringer med selskapet. I tillegg er Saxvik en lokal leverandør, noe som bidro til en sømløs og tilgjengelig samarbeidsprosess.

Magne Nydal, daglig leder i Reemyra AS

God kommunikasjon og tillit

Vi ønsker å takke for samarbeidet med Magne Nydal og Reemyra AS. Vi er stolt over resultatet vi sammen har oppnådd. Deres klare visjon, engasjement og tilliten de ga oss, har resultert i en tilfredstillende og varig produkt. Vi er takknemlig for at kunden er bevisst i sine valg, deriblant å handle lokalt. Vi håper samarbeidet har bidratt positivt til deres virksomhet, og at resultatet gir varig verdi.