Det finnes ikke maken til Saemien Sijte

Adressaavisen Juni 2022
Skisse av det nye bygget på Saemien Sijte tegnet av Tyin tegnestue Arkitekter AS

Sørsamisk museum og kultursenter

Saemien Sijte er det eneste sørsamiske museumet og med det har de nasjonalt ansvar for dokumentasjon, bevaring, forskning og formidling av sørsamisk kultur.

I tillegg til å være et museum er de også et kultursenter. Et møtested og en arena for aktiviteter.

Det nye museumsbygget ble åpnet juni 2022, på Horjemstangen i Snåsa og vi har fått gleden av å følge prosessen tett som totalleverandør for prosjektet.


Farge- og materialplanlegging til ditt prosjekt? Ta kontakt HER for å snakke med en av våre interiørdesignere.


De ansatte trives veldig godt i de nye lokalene. De som sitter i det åpne kontorlandskapet, er veldig fornøyd med akustikken i rommet. Vi synes også det er en veldig fin atmosfære i fojaeen ved ildstedet.

Kai Rune Hætta, Økonomirådgiver v/Saemien Sijte

Totalleverandør

Saxvik kontorsenter er totalleverandør for Saemien Sijte, og viser bredden av hva vi kan levere på et prosjekt. Når vi planlegger sammen med en kunde tidlig i prosessen hva og hvordan man kan optimalisere hvert rom, blir resultatet deretter. Materialer, farger, ergonomi og funksjon henger sammen og gjør brukeropplevelsen tilfredstillende.

Vi har levert alt av møbler på alle kontor, møterom, bibliotek, kafe, butikklager, renholdslager, tekstilrom, sløydrom, skinnberedning og utemøbler samt konferansebord og stoler.

Kopi- og print, kasseløsning med nettbutikk, møteromsskjerm og en stor prosjektor i kafeen er også levert av oss.

I tillegg bistår vi med service og opplæring av digitale systemer når det trengs.

Vi valgte Saxvik først og fremt på grunn av lokal tilhørlighet, deres gode service og konkurransedyktige priser. Vi hadde også kassesystemet fra Saxvik før vi inngikk avtale for innkjøp av møbler, møteromssutstyr og kopimaskiner. Produktkunnskap og kvalitet hos Saxvik er meget bra, også ønsker vi å fremheve servicen vi får. Den er, og har alltid vært på topp.

Kai Rune Hætta, Økonomirådgiver v/Saemien Sijte

Nettbutikk for din bedrift? Ta kontakt HER


Snakk med oss om ergonomi og en varig møbleringsplan. Ta kontakt HER


Vi er veldig fornøyd med de løsningene vi har fått gjennom Saxvik. Med god dialog og samarbeid har vi fått de møblene vi ønsket oss, både med tanke på fargesetting, møbler, møteromssutstyr mm. Det ble presentert gode forslag, samtidig var de veldig lydhør for våre ønsker og kom raskt med reviderte forslag basert på innspillene vi kom med.

Kai Rune Hætta, Økonomirådgiver v/Saemien Sijte

Takk

Saxvik kontorsenter takker for et spennende og viktig oppdrag. Å få på plass dette bygget har vært en lang prosess for Saemien Sijte, og vi er takknemlig for å få vært med på den siste delen av reisen av en byggeprosess som startet allerede i 1986.

Vi ønsker dere lykke til med det viktige arbeidet dere gjør for den sørsamiske kulturen og vi ser frem til videre samarbeid.


Trenger du møteromsutstyr for en mer digital hverdag? Ta kontakt med oss HER


Sjekk ut nettbutikken til Saemien Sijte HER