Trøndelag Storkjøkkensenter AS er en av de eldste aktørene innenfor storkjøkkenmarkedet i Midt-Norge, og har blant annet Credo Restaurant, Stjørdal Kulturhus og St.Olav Hospital på kundelisten sin. Med over 40 års erfaring, god bransjekunnskap og dyktige medarbeidere leverer de produktkunnskap, leveringssikkerhet og kvalitet.


Totalleverandør

Med komplett fargeplan for lokalet, spesialbygd skranke, møbler og skjerm- og møteromssutstyr er de rustet for en god arbeidshverdag med tilpasset akustikk, møterom, arbeidssoner og sosiale soner. Møterommene er utstyrt med møteromssutsyr- og skjerm som gjør arbeidshverdagen interaktiv og miljøvennlig.

“Vi ønsket å bruke en lokal leverandør som hadde kompetansen til å bistå oss med de funksjonene vi etterspurte. Prosessen med Saxvik underveis opplevde vi som god og ryddig og selv om vi var spente på fargesammensetningen på forhånd, ble vi veldig fornøyd med hvordan kontormiljøet ble.”

Kjell Bjørnar Wennevik, daglig leder hos Steinkjer Storkjøkkensenter AS

“Det ble en lun atmosfære som de ansatte føler på, og vi fikk tilbake litt stolthet over lokalene våre igjen. De ansatte trives, og enkelte har lyst å ta med seg sengen og flytte inn. Servicen vi har fått er meget bra, god oppfølging under hele prosessen.”

Kjell Bjørnar Wennevik, daglig leder hos Steinkjer Storkjøkkensenter AS

Lokalt samarbeid

Daglig leder, Kjell Bjørnar Wennevik var klar på at han ønsket å bruke lokale aktører da de skulle pusse opp lokalene sine. I tillegg til å bruke oss som leverandør, har Lindseth Reklame gjort en god jobb i å profilere lokalene innvendig og utvendig. Dette er løst gjennom blant annet utfrest logo på vegg, bruk av desingdetaljer fra profilen på vindusdekorer og et stort heldekkende veggbilde.

Takk for det gode samarbeidet, med Trøndelag Storkjøkkensenter og Lindseth Reklame.

Sammen blir vi bedre!


Ønsker du å gi gode og varige omgivelser for dine ansatte? Snakk med oss!