I løpet av første kvartal i 2022 pusser vi opp våre lokaler og innreder et nytt og inspirerende showroom. Hos oss skal kunden bli inspirert og klokere på sitt valg av digitale systemer og innredning av arbeidsplassen. Her er en liten sniktitt på vår oppgradering av Bomvegen 13.

Bomvegen 13

Høsten 2021 flyttet Sweco ut fra Bomvegen 13 og Saxvik Holding kjøpte ut de to andre aksjonerene og ble dermed eier av huset. Etter det har vi brukt noe tid på å planlegge oppussingen av huset. I tillegg til å oppgradere kontorlokalene så var ønsket om å flytte et av våre eksterne lager til Bomvegen 13. For å få mer lagerplass i 1.etasje, ble møterom flyttet til 2. etasje i tillegg til å ta i bruk toalett, lounge og et minikjøkken for kunder og besøkende. De ansattes arbeidsstasjoner blir en del av vårt nye showroom for å kunne vise våre kunder forskjellige funksjoner, farger, materialer og mulighetene som finnes i vårt sortiment. Det skal være inspirerende å komme innom Bomvegen 13, kombinert med god service og kunnskap.

Våre leverandører

I vårt nye showroom viser vi frem et bredt spekter fra flere av våre leverandører, fra blant annet Kinnarps, Flokk, Skandiform, Johanson, Lium Møbelverksted, Götesson, Susoft, Best Value, Canon og Scandec. Hos oss får kunden opplæring i de nyeste digitale systemene, og oppdatering på hva som beveger seg innen møbelbransjen for å skape en varig, ergonomisk og god abeidsplass.

Vi hjelper blant annet bedrifter å nå sine målsettinger med å bli teknologiske, fremoverlente og bærekraftige bedrifter gjennom smart, varig møblering av arbeidsplassen og moderne, funksjonelt konferanseutstyr, oppstart av nettbutikk og tillitsvekkende digitalt system for restauranter og butikker.

Vi ser frem til å vise våre kunder vårt nyoppussede lokale og ønske dere hjertelig velkommen inn!