I samarbeid med vår gode kunde Garnprat ønsker vi å gi en av våre følgere på Facebook et ekslusivt påskeegg. Innholdet holder vi foreløpig hemmelig, men vi kan si så mye at den kan holde deg varm og god på påskefjellet i år. Og nei, det er ikke vår single kollega Lars vi snakker om.

Mekka for strikkeglade kunder

Garnprat AS er en garnbutikk i Namsos, som holder til på Spillum gård. De startet butikk samt nettbutikken garnprat.no i april 2021 og Saxvik kontorsenter har vært leverandør for deres nettbutikk, kassesystem og bankterminal. Sammen med sin svigersønn har Trine bygget opp en flott, oversiktlig og innholdsrik nettbutikk. Det ligger mange timers arbeid bak en bra nettbutikk og Trine legger ikke skjul på takknemligheten for sin engasjerte svigersønn som står bak det meste av arbeidet. Butikken til Trine er et mekka for strikkeglade kunder. Garnnøstene ligger på rekke og rad, sortert etter farge og garntype. En fryd for en fargeglad interiørdesigner fra Saxvik og for kundene som strømmer på mens undertegnede var på besøk. Dette er virkelig en skatt i nord og man kan ikke unngå å bli glad av en engasjert og sprudlende butikkinnhaver som møter deg med et stort smil hver gang.

Sammen står Garnprat og Saxvik kontorsenter for et flott påskeegg med nåkkå attått i år. Og vi gleder oss til å vise frem det flotte resultatet. Følg med på facebook fremover for å se hva vi pønsker på!

Nettbutikk for din bedrift

Ønsker du synlighet og salg av dine varer på nett? Ta kontakt med Lars Helbostad for oppstart av nettbutikk for din bedrift!