Stiftelsen Falstadsenteret ble etablert i august 2000 som nasjonalt opplærings- og dokumentasjonssenter for krigens fangehistorie, humanitær folkerett og menneskerettigheter. Institusjonen har også ansvar for en rik museumssamling, bygget opp fra etableringen av det første Falstad museum i 1985. Denne uken har vi vært på Falstadsenteret og levert og montert komplett utstyr til «Gymsalen», et fredet bygg som skal anvendes til
undevisning. Inge og Arnljot har montert videoprosjektor på stort lerret, lydanlegg, trådløse mikrofoner, forsterkere og tilhørende utstyr.

En strålende samarbeidspartner for oss på Falstadsenteret. Innovative løsninger – fantastisk kundebehandling og det viktigste – oppfølging når vi trenger det. Anbefales!

Odd Ivar Berg, Falstadsenteret AS

Da Kontordesign AS ble kjøpt opp av Saxvik kontorsenter, ble vi anbefalt å benytte oss av tjenestene Saxvik tilbydde. Vi ble fornøyde og fortsatte å bruke Saxvik som hovedleverandør. Servicen er meget bra, og vi opplever kjapp respons på leveranser og support.

Odd Ivar Berg, Falstadsenteret AS

Vi har hatt en godt samarbeid med Falstadsenteret over lang tid, og levert flere tjenester. Vi utvikler oss sammen, og gjør de endringene som er nødvendig for den tiden vi er inne i og tilrettelegger for Falstadsenterets behov for å ivareta, men samtidig være innovativ.

Her er noen av tjenestene vi har levert på Falstadsenteret:

 

  • Nettbutikk, integrert med kassasystem og regnskapssystem
  • Kassasystem med lager, integrert med regnskapssystem og booking system
  • Møteroms skjermer med videokonferanseutstyr og trådløs speiling
  • IR lydslynge med trådløse mikrofoner
  • Møteromsbord