En juletradisjon

Som i fjor, fikk vi nå i desember servere julemiddag til 35 stk på Varmestua. Det var en fin stund sammen, med nydelig mat fra Chef Mathallen og lekker kake bakt av Bakemannen. Dette er en flott tradisjon som varmer både de som får maten, de som serverer maten og hele gjengen på Saxvik. Takk Liv, og resten av gjengen som holder Varmestua åpen hverdager og i høytid. Med deres genuine engasjement møter mange ei åpen dør og et varmt hjerte gjennom hele året.


Vi på Saxvik kontorsenter AS ønsker alle en riktig god jul og et godt nytt år. Vi ser frem til spennende prosjekt sammen med dere i 2023.


Din suksess – Vår suksess

Igjen er vi så heldig at vi kan si at vi har hatt et travelt år. Med oppussing av eget lokale og flere store og små prosjekt med nye og gamle kunder. Spennede prosjekt vi er stolt over å få være en del av, og med flere prosjekt hvor vi har vært totalleverandør.

Etter en lang prosess for å få på plass det sørsamiske museet Saemien Sijte, ble det endelig ferdigstilt våren 2022 og vi er totalleverandør med møbel, møteromsskjerm, kassesystem og nettbutikk.

Nav Verdal stod ferdigstilt våren 2022, hvor vi var totalleverandør på møbel. Vi fikk erfare et godt samarbeid med ansvarlig arkitekt på prosjektet, der vi brukte vår fagkompetanse på farge- og materialvalg i henhold til grunnlaget fra arkitekt. Et flott prosjekt med godt samarbeid på tvers av fagene.

Det er både inspirende og spennende å følge våre dyktige kunder. En av de som har utmerket seg spesielt i år er Liverten med både NM- og EM gull i Beste Foodtruck, samt Trøndelags beste vertskap & produsent av lokalmat under European Region of Gastronomy 2022. Dette er imponerende, og vi er stolt av å være leverandør av kassesystem, nettbutikk og support for denne gjengen og ser frem til videre samarbeid.

I disse dager flytter Trøndelag Storkjøkkensenter inn i nye lokaler. Her fikk vi muligheten til å være med helt fra oppstartsfasen av oppussingen, og farge- materialplan ble uttarbeidet. Spesiallaget skranke ble bygd av Ole Lium Møbelverksted, et flott fokalt punkt i det åpne landskapet. I forrige uke ble det levert møbel, møteromsskjerm og møteromsutstyr av våre dyktige montører. Et spennende prosjekt der vi får bruke all fagkompetansen på huset, som medfører at vi leverer en komplett pakke som er varig og kommer kunden til gode. Og det er gøy!


Oppussing av Bomveien 13

Lokalet vårt er helrenovert, samtidig som lageret blir utvidet slik vi kan samle alt i eget bygg. Små og store møterom er rustet med smarte møteromsløsninger og flotte møteromsmøbler for både interaktive- og nettmøter.

For selv om vi har tilvent oss nye vaner med møter på teams og annen kommunikasjon, så er det også godt å møtes. Og det er akkurat det vi ønsker i våre nyoppussede lokaler. Å møtes. Her skal kundene kunne komme for å bli inspirert, læres opp i våre digitale system og slå av en prat over en kopp kaffe.

I mai inviterte vi til frokostmøte i regi Steinkjer Næringsforum med offisiell åpning av de nyoppussede lokalene, hvor Anne Berit Lein fikk æren av å klippe den røde snoren.


En plass å møtes

Vi ønsker at Bomvegen 13 skal være et samlingspunkt for kunder og leverandører i næringslivet. Og iløpet av høsten har vi hatt flere samlinger i våre lokaler.

I september inviterte vi til grilling for næringslivet nord i trøndelag. Med god mat og tøff musikk fra prinsen fra Namsos, Chand Torsvik ble det en trivelig lunsj samling for de som kom.

I november inviterte vi i samarbeid med NOTA arkitekter til en fagkveld med fokus på farger, belysning, akustikk og varig innredning. Sammen med foredragsholdere og leverandører fylte vi lokalet med 35 stk og det ble en flott inspirasjonskveld både for oss internt og de besøkende.


Miljøfyrtårn

Vi har vært stolt miljøfyrtårn siden 2008, og vi er genuint opptatt av et grønt fokus i alle ledd. Vi er derfor glad for å på nytt blitt godkjent miljøfyrtårn.
 
Noen av kriteriene for å bli miljørfyrtårn er å ha sikre og miljøvennlige produkter, en bevisthet på co2 utslipp og drivstoff-forbruk og tiltak for å begrense miljøforbruket. Og være miljøfyrtårn handler også om et godt arbeidsmiljø hvor de ansatte skal føle seg trygge på sine arbeidsoppgaver, føle at de får fullført sine arbeidsoppgaver og får tilstrekkelig tilbakemelding på jobben de gjør.
 
Vi er svært stolt over å tilfredstille alle kravene og ser frem til å fortsette å tenke helhetlig, stadig forbedre oss og jobbe mot nye mål i tiden fremover!